Betonnen vloer of betonlook tegels?

2 min gelezen

Betonlook vloertegels zijn dé oplossing als je de industriële, moderne uitstraling van beton wilt, maar geen gelegenheid hebt om beton te laten storten in jouw woning. Een betonnen vloer vraagt nogal om expertise en moet door professional worden gedaan. Dat is bijna niet te betalen en er bestaan risico’s dat er scheuren in de vloer ontstaan bij aanraking met vocht of door de temperatuurveranderingen. Beton vloertegels zijn de veiligere en goedkopere oplossing.

Betonlook vloertegels online bij Tegels33.nl met de beste service. Zo heb je een ruime keuze met meer dan 60 betonlook vloertegels, kunt je jouw bestelling binnen 14 dagen retourneren als je niet tevreden bent en is het mogelijk om te betalen onder rembours! Daarnaast bestel je online compleet veilig omdat de site is voorzien van beveiligde verbinding (zie groene slot in adresbalk) en iDeal betaling. Gelooft je ons niet? Bekijk dan wat klanten zeggen over Tegels33 bij Feedback Company. Ruim 95% van de klanten beveelt Tegels33 aan en de grotendeel is ook uitermate tevreden over de loop van de bestelling! Nog niet overtuigd van Tegels33?

Tegels33 biedt van alle vloertegels gratis proefstukken aan. Zo kun je voor iedere tegel in hun assortiment, helemaal gratis, een proefstuk ontvangen. De sample wordt d.m.v. een postzending opgestuurd en binnen enkele werkdagen heb je het in huis. Wil je een tegel zien verwerkt als tegelvloer of wand? Dan kun je het best de tegelwinkel bezoeken. Daar staan een groot aantal tegels die verwerkt zijn als vloer of wand voor een optimale sfeer. Wij raden je aan om de winkel te bezoeken, daar krijg je het best een beeld bij de tegels. Ook voor advies op maat is het verstand om langs te gaan.