Optimaal genieten van onze polyester zwembaden!

2 min gelezen

Ziet u het al voor uzelf; een eigen polyester zwembad? Elke dag genieten van een heerlijke duik in kristalhelder water. Bodyfit maakt het nu mogelijk om uw eigen zwembad in huis of in de tuin te hebben. Zij zijn al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van maatwerk projecten. Onze werkzaamheden bestaan uit ontwerpen, produceren, bouwen, installeren en onderhouden van zwembaden voor binnen en buiten. Door de expertise van Bodyfit investeert u in een duurzaam, kwalitatief en innovatief product.

Polyester zwembad

Variatie zwembaden

De unieke zwembaden van Starline zijn geschikt voor binnen en buiten. Het Starline Monoblock is een instapklaar concept uit de Benelux. Het zwembad bestaat uit een stuk, inclusief inlooptrap. Met de ruime keuze in modellen, afmetingen, trappen en kleuren vindt u altijd het beste dat past bij uw wensen. De voordelen van een polyester zwembad is gegarandeerde kwaliteit, betrouwbare constructie door vinylester en warmte isolatie. Hierdoor bespaart u op uw energie rekening. Tevens bent u voorzien van een veiligheidsrand, antibacterieel, huidvriendelijk, onderhoudsvriendelijk en milieuvriendelijk. Hierdoor kunt u een keuze maken uit de volgende vier verschillende modellen! De Nexxt line, Nova line, Dynamic line en Carre line.  Ieder model heeft zijn eigen mogelijkheden en charmes. Door deze variatie geven wij u de kans om uw droom zwembad te kiezen!

Polyester zwembad

Altijd een oplossing

Bodyfit beschikt over een eigen installatie- en serviceteam. Zowel tijdens de installatie als bij de nazorg en het onderhoud kunt u rekenen op deskundige en vertrouwde vakmensen. Onze mensen staan iedere dag voor u klaar! Dus twijfel niet langer en kies nu voor de zwembad van uw dromen! Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.