Lampdirect.nl: specialist op het gebied van spotjes

1 min gelezen

linden-led-spot-london-rond-diep_galarounddeep-20Lampdirect.nl is een grote webwinkel die gespecialiseerd is in het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige verlichting. Hierbij kun je denken aan gloeilampen en spaarlampen, maar ook aan specifieke lampsoorten als autoverlichting, spotjes en zelfs LED-lampen. Voornamelijk op het gebied van spotjes heeft Lampdirect.nl een groot aanbod en weet je als klant zeker dat je bij deze webwinkel slaagt. Meer over de services van Lampdirect.nl bij het bestellen van een lamp, lees je in dit artikel.

Een lange garantietermijn
Schaf je een spotje aan bij Lampdirect.nl, dan weet je zeker dat je lang plezier hebt van jouw aankoop. Dit komt omdat Lampdirect.nl een zeer lange garantietermijn tot wel vijf jaar hanteert, waardoor je als klant tot jaren na het doen van je aankoop nog aanspraak kan doen op de garantie van een product. Je hoeft na enkele maanden dus geen nieuwe lamp aan te schaffen, maar bent altijd voor langere tijd voorzien.
linden-led-spot-london-rond-kantelbaar_galaroundtilt-20
Gratis verzending vanaf 100 euro
Bestel je bij Lampdirect.nl een groot aantal lampen en is jouw bestelling 100 euro of duurder? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen, want de webwinkel scheldt alle verzendkosten bij bestellingen vanaf 100 euro kwijt.

Een snelle verzending
Naast het feit dat de verzending van Lampdirect.nl voordelig is, is de verzending ook nog eens erg snel. Bestel je een product bij de webwinkel, dan wordt dit product dezelfde dag nog verstuurd door Lampdirect.nl en heb je jouw aankoop in de meeste gevallen de volgende dag al in huis.philips-coreline-led-proset-rs120b-rs121b_rs110b-20