Meubels Gouda

2 min gelezen
Woning

Wanneer je meubels zoekt in de omgeving van Gouda, zijn de gebroeders Bakker & zn. een prima keus om je te laten inspireren. Een winkel vol met moderne, klassieke en vintage items om je interieur in te richten. Meubels Gouda heeft voor elk budget de juiste meubelen. De eigentijdse, moderne collectie gaat al vanaf 1860 helemaal met de trend van dat moment mee. Hoogwaardige kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs. Alles wat met woninginrichting te maken heeft, vindt je bij de Gebroeders Bakker in Gouda. Of je nu je slaapkamer wil voorzien van nieuwe meubels of je living een oppepper wil geen met een nieuwe vloer, meubels Gouda heeft het in huis!

Meubels Gouda

De juiste adviezen

Voor de juiste adviezen op woongebied, zijn professionele medewerkers altijd bereid om goede tips te geven. Heb je eigenlijk al een volledige inrichting, maar moet er een nieuwe bank of stoelen worden aangeschaft? Je wordt met raad en daad bijgestaan in je keus. Onder het genot van een lekker kopje koffie zal één van de medewerkers je uitgebreid en gratis, voorzien van prima informatie. Op zoek naar gepaste raambekleding? Ook op dat gebied heeft deze winkel een uitgebreid assortiment. Voor het leveren en monteren van vloeren wordt de vloerspecialist van dit bedrijf ingezet. Elk meubel of product heeft zijn eigen bijzonderheden waar een bepaalde medewerker in is gespecialiseerd.

Eettafel

Merken

Deze woonwinkel in Gouda, beschikt over de beste merken. De meubelen en andere woonproducten worden in een zo breed en actueel mogelijk aanbod gepresenteerd. Om een goed beeld te krijgen van het meubelaanbod is het prettig om je te inspireren en binnen te kijken in de showroom. Aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen met behoud van garantie kom je tegen in de showroom. Zoek je spullen die in de opruiming zijn? Bezoek dan de website en doe er je voordeel mee!