Nieuwe boeidelen besteld

1 min gelezen

Sinds dat wij onze woning hebben gekocht willen wij het al verbouwen. Helaas is het er toen die tijd niet van gekomen aangezien ik geen boeidelen kon vinden. Onze woning willen wij namelijk eerst aan de buitenkant renoveren om vervolgens de binnenkant aan te pakken. Nu dat de voortuin reeds is gerenoveerd door onze hovenier zijn wij op dit moment druk aan het verven. De kozijnen krijgen een andere kleur en onze ramen worden eindelijk dubbelglas. Op zich zijn de kosten hiervoor al redelijk hoog, echter hebben wij hier een lange tijd voor gespaard.

Het liefst willen wij de rest wat voordeliger zien te krijgen. Mijn man wilde maar al te graag verder met klussen waardoor ik op het internet ben gaan zoeken. Ik was voornamelijk op zoek naar een bedrijf waar ik praktisch alles kan vinden om de buitenzijde van het huis geheel aan te pakken. Uiteraard ook een bedrijf vinden die wat voordeliger is!

Aan de slag!

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van NPI. Dit bedrijf heeft diverse mogelijkheden om de buitenkant van het huis op te knappen. Plus het allerbelangrijkste is toch echt het feit dat zij niet duur zijn met de spullen welke zij verkopen! Nu nog mijn man zover zien te krijgen zodat hij de boeidelen kan monteren.