Traprenovatie in Helden / Panningen door Revivere van A tot Z geregeld!

2 min gelezen

Voor traprenovatie op maat in Limburg bent u bij Revivere Traprenovatie aan het juiste adres. Revivere Traprenovatie Helden / Panningen: Wij kunnen u in deze regio perfect van dienst zijn, van inmeten tot en met een optimale nazorg! Met 40 jaar ervaring, 7 vakkundige houtspecialisten, een eigen timmerwerkplaats en vooral ook met veel plezier & liefde voor het vak, laten wij uw trap weer leven. Of u nu een maatwerk trapbekleding voor uw open trap wenst, uw open trap wilt dichten, een totaalpakket met maatwerk trapleuningen / trapbalustrade zoekt, of gewoon een compleet nieuwe trap wilt laten maken; Revivere Traprenovatie zorgt voor een traprenovatie oplossing die perfect bij u past. In de regio, Venray en omgeving komen wij gratis & vrijblijvend inmeten op locatie; Bel, mail of vul een contactformulier in, binnen 3 werkdagen maken wij een afspraak.

Ook voor traprenovatie op maat.

 

Er zijn diverse maatwerk traprenovatie wensen waar wij al veelvuldig een mooie oplossing voor hebben mogen verzorgen.  Een open trap betekend normaal gesproken altijd een maatwerk traject. In het geval van een open trap is de trap meestal ook een duidelijk element binnen de woonkamer, oftewel een cruciaal onderdeel van het wooninterieur en vaak ook een ‘blikvanger’. Juist bij een open trap ontstaan er vaak specifieke wensen en behoeften op het gebied van traprenovatie. Bij een open trap is het volledig ‘rondom bekleden’ van de trap bijvoorbeeld vaak gewenst, oftewel niet alleen de bovenkant en het zij aanzicht, maar ook de onderzijde, achterkant en vaak ook de ’trapboom / paal’. Dit geldt ook voor het ‘dicht maken’ van een open trap. Vaak oogt een open trap een beetje rommelig, past het niet meer bij een modern / strak interieur, of is het gewoon niet meer gewenst bijv. bij kleine kindjes en/of huisdieren. Wij maken uw trap perfect dicht en zorgen met een maatwerk traprenovatie project voor een volledig nieuwe look.

 

En ook voor een trap met trapbalustrade perfect op maat vervaardigd, en zelfs het maken van een compleet nieuwe trap van A tot Z kunnen wij u gericht van dienst zijn. In onze eigen timmerwerkplaats kunnen wij al uw wensen realiseren en zorgen we er samen voor dat u een prachtige nieuwe trap ontvangt, precies op maat en volledig naar wens. We werken met diverse houtsoorten, waaronder vuren, meranti, grenen en onze favoriete houtsoort; topkwaliteit Europees eikenhout. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een compleet nieuwe trap die perfect past. Traprenovatie in Venray van A tot Z bij Revivere Traprenovatie!