Vlaggetjes bedrukken voor ons jubileum

1 min gelezen

Vlaggetjes bedrukken, dit stond op ons lijstje toen wij artikelen nodig hadden voor ons jubileum. Wij hebben namelijk een bedrijf aan huis en omdat wij nu 12,5 jaar ondernemen heeft dit wel een feest verdient. De grote loods achter ons huis willen wij gaan omtoveren in een feestzaal. Er komt een catering en ook een deejay. Wij zorgen zelf voor de sfeer en dus moet de ruimte leuk worden aangekleed. Tevens moeten wij nog heaters gaan huren en wat staantafels zien te regelen. Ook willen wij graag dat elke gast koffie drinkt uit een kopje dat is voorzien van ons bedrijfslogo.

Vlaggetjes bedrukken

Zelf bepalen wanneer je bestelling wordt geleverd

Toen ik op het internet op zoek was naar een goed adres waar je vlaggetjes kunt laten bedrukken, kwam ik al snel op de website terecht van: maxilia.nl. Hier kon ik ook terecht voor de kopjes en zelfs ballonnen. Deze heb ik dan ook in de mooiste kleren besteld en alles is voorzien van ons logo. Ik kon zelf bepalen wanneer de spullen werden geleverd. Dit noem ik nog eens een goede service en hier heb ik dan ook gebruik van gemaakt. 

Toen de bestelling in huis was, was ik erg verrast over de mooie uitstraling. Zelfs aan de voordeur heb ik op de dag van het feest een aantal ballonnen gehangen. De gasten hebben echt een heerlijke avond gehad en ook kreeg ik geregeld een compliment over de slingers en ballonnen. Daarom wilde ik dit compliment graag op dit blog achterlaten.