Druivenstruik kopen

2 min gelezen

Lees hier over een druivenstruik kopen bij Tropic trees. Zoals bekend doen druiven het bijzonder goed in ons klimaat, na een druivenstruik kopen heb je in de nazomer heerlijke druiven. De prijzen van een druivenboom zijn te overzien. Voor slechts twee tientjes heb je al een aardige boom van wel twee meter hoog. In de nazomer hangen daar dan pitloze druiven aan, en je kan kiezen of dat je rode of witte druiven wil hebben. Het oogsten gaat heel eenvoudig, met een snoeischaartje of allesschaar haal je de trossen met druiven van het boompje. Bijzonder is dat een druivenstruik tientallen jaren mee kan gaan.

Tropic trees kan meer bieden dan druivenstruiken

Een druivenstruik kopen is een logische aanschaf. Bij een druif zie je zo mooi de seizoenen voorbij trekken, want in het voorjaar fris groen blad, in de zomer een gesloten bladerdek met daartussen kleine trosjes met druiven, en in het najaar mooie herfstkleuren. Tropic trees heeft ook palmbomen. Dat is precies het tegenovergestelde, een palm is het hele jaar door groen. Door dit is er een enorme variatie aan te brengen in de tuin. Palmboom en druivenstruik kopen kan allemaal bij één en hetzelfde adres. Tropic trees heeft veel verschillende soorten exotische bomen en planten die het goed doen in ons koude en natte klimaat.

Bekijk het assortiment van Tropic trees online

Op de site van Tropic trees is veel te zien. Bovenaan de internetpagina kun je in de navigatie selecteren op vijg, citrus, olijf, kamerplanten en nog enkele keuzes, het is een flink assortiment aan bomen en planten. Kamerplanten zijn echt voor in huis of voor op het kantoor. Maar sommige planten en bomen kunnen ook buiten. Bijvoorbeeld een agave kan in een pot buiten staan. Enkel bij kans op vorst moet de pot met de agave naar binnen gehaald worden. Daarentegen heeft Tropic trees ook veel winterharde bomen en planten, deze kunnen in Nederland het hele jaar door buiten staan.