Een eigen ontwerp muursticker laten maken!

2 min gelezen

Plak het zelfWekelijks ben ik zoekende naar mogelijkheden om mijn woning leuker te maken. Meestal is internet dan ook mijn bron voor het bedenken van nieuwe ideeën. Ik gebruik vrijwel altijd Google want dit is de grootste zoekmachine. Via Google kun je echt alles vinden. Zo bekeek ik afgelopen weken weer eens de mogelijkheden om mijn woning leuker te maken. In deze vond ik een muursticker. Een muursticker kun je namelijk kopen en plaatsen op de muren. De bedoeling van deze stickers is dan het meer sfeer geven aan muren. Maar waar kon ik het beste muur stickers gaan aanschaffen? Na het vergelijken van een aantal aanbieders kwam Plak het zelf als beste naar voren!

Muursticker

 

Veel keuze!

Waarom ik koos voor Plak het zelf? Simpelweg omdat ik bij dit bedrijf eigen ontwerpen kon gaan maken. Aangezien ik zeer creatief ben wilde ik graag mijn eigen ontwerpen creëren. Hier ben ik dan ook een aantal druk mee bezig geweest. Ik wilde prachtige ontwerpen maken zodat ik prachtige muurstickers kon gaan plaatsen op mijn muren. Het leek mij echt gaaf om eigen muurstickers te ontwerpen want dan kon ik zeggen deze muurstickers heb ik ontworpen. Deze gedachte gang heeft mij uiteindelijk gestimuleerd in het maken van deze ontwerpen. Naar mijn mening zijn de door mij gemaakte ontwerpen prachtig. Enkele dagen na versturen van deze ontwerpen werden de stickers aan huis geleverd. De stickers zijn prachtig geworden en Plak het zelf heeft top kwaliteit geleverd. Ik vind het te gek deze muurstickers op mijn muren, ik ben enorm blij met dit eindresultaat!

Kwaliteit