Een keukenbedrijf met ervaring nodig? Kijk dan bij keuken Huissen!

1 min gelezen

Wilt u een nieuwe keuken aanschaffen en bent u op zoek naar iemand die er jaren ervaring mee heeft? Neem dan contact op met keuken Huissen!

Waarom kiezen voor keuken Huissen?

Als u kiest voor keuken Huissen, dan krijgt u een bedrijf met 20 jaar ervaring in de keukenbranche. U betaald gemiddeld minder dan bij andere keukenbedrijven. Dat komt omdat zij geen gebruik maken van showrooms, geen personeel en wagenparken.  Doordat zijn de prijzen heel erg voordelig voor u. Daarnaast kopen ze zelf hun producten in en hoeven ze geen tussenpersonen te gebruiken die geld verdienen met de keuken.

Verder hebben de keukens garantie, dat geldt dus ook voor de apparaten die bij de keukens worden geleverd. Het apparatuur is onder andere van het merk Atag en Pelgrim, een van de beste kwaliteits apparaten die er op dit moment zijn op het gebied van keukenapparatuur., daarnaast is de garantie op elke apparatuur verschillend, het ligt dus net aan hoe het bij de leverancier is. Er wordt wel door het bedrijf aangegeven hoeveel garantie er op elke apparatuur zit.

Hoe gaat het kopen van een keuken bij keuken Huissen?

Als u een keuken koopt van keuken Huissen, dan wordt er eerst een afspraak via de telefoon gemaakt om bij u thuis langs te komen. Vervolgens worden de ontwerpen met u besproken, zo gaan ze kijken wat uw wensen en behoeften zijn. Als het gesprek afgerond is, dan gaan ze aan de slag met een grafische programma.