Eijffinger gordijnen

2 min gelezen
Eijffinger gordijnen

Eijffinger bezit vele mooie designs op het gebied van gordijnen. Als je op zoek bent naar de laatste trends op het gebied van gordijnen biedt Eijffinger uitkomst. Het bedrijf maakt gebruik van zijn creativiteit op het gebied van de laatste woontrends. Dit artikel geeft informatie over Eijffinger gordijnen.

Het ontstaan van Eijffinger

In het jaar 1875 realiseerde Anna Eijffinger samen met haar man een behangzaak recht tegenover Paleis Noordeinde te Den Haag. Anna had een goed zakelijk inzicht en een sterk leidend karakter. Het is een innovatief merk en dit zie je vandaag de dag nog steeds terug. Na verloop van tijd werd de interesse in het maken van gordijnstoffen gewekt. Sinds 40 jaar bestaat een mooie collectie aan diverse kwalitatief goede gordijnen, stoffen en behang. De gordijnen worden inmiddels over de gehele wereld verkocht.

Eijffinger gordijnen

Gordijnen in diverse uitvoeringen

Het merk biedt mooie vouwgordijnen aan met diverse prints. De prints zijn uniek en kunnen de volgende prints en kenmerken bevatten: effen, bloemenprints, glanzend, verduisterd, linnen. Ook vitrages en vouwgordijnen behoren tot de mogelijkheden. De gordijnen kunnen door vele winkeliers speciaal op maat worden gemaakt. Daarnaast hebben de gordijnen een goede prijs kwaliteitsverhouding.

Future eijffinger gordijnen

Om een greep uit de collectie op te noemen is future een goed voorbeeld. De future gordijnen beschikken over soepele stof van een prachtige kwaliteit. De stof past in vrijwel ieder interieur en vormt een mooie en luxe toevoeging. De stof kenmerkt zich onder meer door zijn stabiliteit en soepelheid. De stof heeft een open structuur wat zorgt voor een prachtige lichtinval in huis. De collectie beschikt over 36 mooie kleuren.

Confidence eijffinger gordijnen

Nog een prachtige eyecatcher voor je interieur zijn de confidence gordijnen. Deze passen uitermate goed bij een industrieel interieur. Een industrieel interieur is vandaag de dag zeer geliefd. Je kan kiezen uit 4 trendy kleuren die uitermate goed combineren bij een interieur van deze tijd.