Elektronische deuropener voor zakelijk en particulier gebruik

2 min gelezen
ces-omega-flex-systeem

Een elektronische deuropener is ideaal voor het zakelijk gebruik, in ziekenhuizen en bedrijven worden al jaren sloten gebruikt die geopend kunnen worden met pasjes, tags of codepanelen. Maar voor particulier gebruik is een elektronische deuropener ook ideaal. In deze blog zullen we voor zowel het particuliere en zakelijke gebruik van een elektronische deuropener wat voordelen noemen.

Maar eerst een korte uitleg wat een elektronische deuropener nou precies is. We kennen dit type slot ook wel onder de naam slim slot, smart lock en elektronisch deurslot. Een elektronische deuropener werkt of op stroom maar meestal op batterijen die erg lang mee gaan. De sloten zijn tegenwoordig vaak zelfs aangesloten op je Wifi of Bluetooth!

Particulier gebruik

Een elektronische deuropener is i-de-aal voor bij je thuis, je kan lekker op de bank blijven liggen wanneer je vrouw haar sleutels weer eens is vergeten, of je opent die deur alvast wanneer je in de auto zit en het regent. Je kan ook nog eens zien wie wanneer binnen is gekomen, zou hou je een oogje op je puberende kinderen 😉

Zakelijk gebruik

Voor zakelijk toegangsbeheer is een elektronische deuropener ook ideaal. Of dit nou gaat om één deur in een vakantiehuisje of om een compleet hotel, met een elektronische deuropener beheer je alles overzichtelijk en snel. Daarnaast kan je precies kiezen wie er door welke deur mag en kan je zien wie wanneer door de deur is gekomen. Dit is erg handig wanneer voor gasten van je hotel of vakantiehuisje, maar ook voor personeel of leveranciers die door een bepaalde deur moeten maar niet door elke deur mogen.