Expert nodig voor uw vloer?

2 min gelezen

Dan bent u bij ons bedrijf aan het goede adres. Wij zijn de vakman in het leggen van gietvloeren van hoge kwaliteit. De laatste jaren is dit type vloer sterk in interesse gegroeid, hierdoor kunnen wij de vloeren weer goedkoper leveren en bij een groot publiek bekend maken. Mede hierdoor heeft de gietvloer de laatste jaren veel terrein gewonnen in Nederland. Veel mensen zijn echter niet thuis in de wereld van vloeren omdat er veel vaktermen bijkomen. Kies daarom voor een echte gegoten vloer expert die u verder kan helpen. Ook als u een coating vloer heeft kunnen we u van dienst zijn.

Mooie en duurzame gietvloeren

De gietvloer is niet alleen populair geworden door haar mooie glans en vele mogelijkheden. De nieuwe vloer gaat ook nog eens super lang mee, helemaal als je hem goed schoonhoud. De nieuwe vloer kan je eenvoudig met heet water schoonmaken en hij ziet er weer als nieuw uit. Schakel nu de Gietvloer Zwolle in en u kan er de komende jaren van genieten.

Uw nieuwe vloer onderhouden

Om de gietvloer in een goede staat te houden is er bovendien niet al te veel onderhoud nodig, zeker als u het vergelijkt met houten vloeren of tegels, die vloeren hebben vaak randen wat bij deze vloeren niet het geval is. Deze ronden en naden zijn vaak de oorzaak van stof en vuil dat er tussen komt. Met een gietvloer is dit probleem ook verleden tijden. Af en toe de hele vloer even stofzuigen en dweilen en hij schijnt alweer als nieuw!