Hexagon tegels kopen?

3 min gelezen

Wil je hexagon tegels kopen? Dan kies je voor een veelzijdige tegel. Wanneer je eens wat anders wilt, zorgt de unieke vorm van de tegel voor een bijzondere uitstraling in jouw woning. Gebruik deze tegel als interessante vloertegels in de keuken of versier er de wanden van jouw badkamer mee. Aangezien er veel kleuren en patronen beschikbaar zijn, is er altijd een tegel te vinden die perfect bij jouw smaak past. Ook qua grootte is de keuze reuze. Zo kies je bijvoorbeeld voor een kleine mozaïek hexagon tegel die een speels effect geeft, of een grotere tegel voor een ruimtelijk effect.

Een hexagon tegel voor ieder interieur

Door het grote aanbod aan hexagon tegels kopen, zijn er genoeg tegels te vinden met een bijzondere afwerking. Kies voor een leuke print met de Portugese tegels. Deze stijl is erg trendy en zorgt voor een karakteristieke uitstraling. Ga voor vintage met een zachtgroene hexagon tegel of kies voor een moderne stijl met 3D patronen met geometrische vormen. Ook wanneer je van een strak interieur houdt, komt de hexagon tegel goed tot zijn recht. Kies voor een neutrale kleur wit of grijs, in combinatie met strakke meubels voor een mooi samenhangend geheel. Wanneer je een hexagon tegel kopen wilt met een natuurlijke uitstraling, dan is de natuursteenlook of betonlook de keuze voor jou.

Vele toepassingen voor de hexagon tegel

Hexagon tegels kopen is een goede beslissing voor verschillende woonruimtes. Gebruik deze tegel in de badkamer en toilet als vrolijke vloertegel of als levendige achterwand. Ook in de keuken komt deze tegel goed tot zijn recht. Veel mensen kiezen voor een mat zwarte tegel in combinatie met een moderne keuken. Ook in de gang is de hexagon tegel een goede binnenkomer. Creëer extra contrast met een lichte tegel met donkere voegen. Zo springt het patroon er echt uit. Ook voor een donkere tegel accentueer je de lijnen met een lichte voeg.

Hexagon tegels kopen in verschillende formaten

Hexagon tegels kopen kan in vele verschillende formaten. Kies voor een grote tegel die makkelijk te leggen is en veel diepte in de ruimte creëert. Wanneer je van een decoratieve uitstraling houdt kan je de hexagon tegels ook als decortegel gebruiken. Hexagon mozaïek zijn kleine tegels die worden toegepast in nissen van badkamers en toiletruimtes. De meeste hexagon tegels zijn tussen de 15 en 25 centimeter groot, waardoor het leggen van de tegels meer tijd kost dan een grote tegel. Er wordt aangeraden deze te laten leggen door vakmensen, aangezien ze erg strak gelegd moet worden zodat de lijnen recht lopen. Op deze manier heb je zekerheid dat de klus goed uitgevoerd wordt.

Hexagon tegels kopen met een buitenlands tintje

Hou je wel van een opvallende tegel? Haal dan een Mediterraans tintje in huis door hexagon tegels te kopen. De terrazzo tegels zijn afgeleid van terrazzo vloeren in Italië. Het bijzondere aan deze tegel is dat er verschillende kleuren marmerkorrels in het cement verwerkt zijn. Dit geeft een uniek effect wanneer deze als vloertegel gelegd wordt. Ook de Portugese tegel brengt een gezellige sfeer in huis. De sierlijke patronen van deze zorgen ervoor dat iedere ruimte in jouw woning tot leven komt.