Hor voor draaikiepraam vindt u bij Unilux

1 min gelezen

Bent u op zoek naar een hor voor draaikiepraam? Dan bent u bij Unilux aan het juiste adres! Zij hebben verschillende horren voor een draaikiepraam en door het ruime assortiment zal er altijd een juiste hor voor draaikiepraam voor u tussen zitten. Iedereen die naar hen komt voor een hor vindt een hor die volledig voldoet aan zijn of haar wensen.

Er zijn drie mogelijkheden voor een draaikiepraam. Zo heeft u een draaikiepraam van hout, aluminium en kunstof. Deze ramen zullen altijd naar binnen scharnieren en hierdoor komt de hor aan de buitenzijde van het raam te zitten. Bij Unilux is de inklemhor of de inklem UNIT de best verkochte hor voor draaikiepraam. Is deze niets voor u dan kiezen veel mensen ook voor de SUPER+. Dit is de perfecte oplossing.

Over de hor voor draaikiepraam

De inklemhor of inklem UNIT kan van binnenuit geplaatst worden en klemt zich vast in het kozijn. Deze raam zit vast in een frame en hierin zit het gaas gespannen voor het raam. Wanneer u kiest voor de UNIT dan zal het gaas van links naar rechts geschoven worden. Hierdoor zal deze niet in het zicht zitten wanneer de hor niet in gebruik is. Daarnaast is de montage ook volledig onder te boren of schroeven. Laat u van te voren goed informeren door de specialisten van Unilux voordat u een hor voor draaikiepraam laat plaatsen. Een product kopen wat uiteindelijk niet geplaatst kan worden is natuurlijk erg zonde.