Ik heb een windscherm aangeschaft

2 min gelezen

Onze tuin is laatst verbouwd maar we zijn iets heel belangrijks vergeten, namelijk een windscherm. Heel dom van ons, we zitten nu namelijk pal in de wind, het levert alleen maar onrust op. Een windscherm is een ‘must have’ als je rustig wil chillen in de tuin.

Zoektocht

Een windscherm is niet niks, ik bedoel, als je er één koopt moet je er wel zeker van zijn. De koop moest wel snel gebeuren want het was hartstikke lekker weer en voordat dat voorbij is… Nu kwamen mijn vrouw en ik op een site genaamd Xterior, deze bood schermen aan die je zelf kon ontwerpen. Hartstikke mooi, mijn vrouw heeft daarna haar ideeën besproken en de tekening zag er geweldig uit.

aaaa

Resultaat en service

Toen het scherm eenmaal geplaatst was stond ik verbaasd van de uitvoering, alle details waren op onze wensen afgestemd. En dit allemaal voor een hele goede prijs. Mijn vrouw en ik waren heel blij met de service, de meeste moest je zelf installeren en dan moest je maar kijken hoe je het deed. Bij Xterior hadden ze ook geweldige service, garantie en de medewerkers waren heel vriendelijk naar ons toe.

Na het plaatsen van het scherm hebben ze ons ook bijgepraat over goedkope manieren om geld te besparen, alles wat te maken had met verwarmingen etc. Leuke manieren om dat via hun te laten doen. Het klinkt nu als een soort promotie alleen als je ze zelf hoort snap je wat ik bedoel.

Ik raad iedereen Xterior aan, echt een goed bedrijf die zijn afspraken na komt. Ik ben een zeer tevreden klant geworden. Mijn vrouw en ik genieten nu volop in onze tuin!

aaaaa