Kan iedereen een Remeha CV ketel aanraden.

2 min gelezen

Zodra u in huis het niet meer lekker warm kan krijgen, of dat u onder de douche heen en weer moet springen om een water straal te kunnen krijgen adviseer ik u om toch maar eens naar een andere ketel te kijken. Onlangs was het buiten best koud, de temperatuur was ver beneden de 0 graden. Was met de hond een blokje om, maar ook de hond wilde weer snel naar huis om bij de kachel te kunnen liggen. Ja buiten was het geen pretje om te gaan wandelen. Alleen de gedachten dat ik zo weer lekker in mijn warme huisje kon zitten maakte me al blij. Maar wat was dat een tegenvaller, er was geen verwarming in huis die ook maar iets van warmte af gaf. Nee erger nog ook geen warm water kon ik meer krijgen. De ketel was zo goed als stil, kwam geen geluidje of ook maar een vlammetjes van af. Een monteur vertelde me het “heugelijke”nieuws dat mijn oude ketel vervangen moest worden door een nieuwe. Ja en daar begon mijn speurtocht via internet voor het kopen van een nieuwe ketel. Gelukkig kwam ik al snel op de site van Remeha CV ketel. Op deze site kan je genoeg informatie halen, zowel het soort, als ook de prijs en verdere informatie kan je hier lezen. Mocht je er echt niet uitkomen dan kan je een online afspraak maken met een adviseur van Remeha CV ketel. tzerrai341-e1448898315884

Snel geregeld.

Een afspraak was snel gemaakt, ik kan nu dan ook weer lekker genieten van een warm huis, ook mijn hond heeft zijn plekje voor de verwarming gevonden. calenta1