Kies de droomvloer voor je woning

2 min gelezen

Wil je een inrichting in je woning die compleet combineert en een goede uitstraling geeft dan zijn de goede vloertegels belangrijk. Tegels voor de vloer kun je onderverdelen in keramische tegels en natuursteen tegels, beide varianten zijn in verschillende formaten beschikbaar in het assortiment van totaaltegel.nl. Kwalitatief goede materialen tegen een zeer voordelige prijs, de meeste vloeren kunnen uit voorraad worden geleverd. Je bent snel in het bezit van jouw droomvloer voor je huis.

Wat is mogelijk?

Vloertegels

Tegenwoordig is iedere vloer mogelijk in je woning, industrieel, modern, klassiek of een landelijke vloertegel. Het uiterlijk en het formaat van de tegel bepalen samen de uitstraling. Heb je een grote kamer dan is het niet aan te raden een klein formaat tegel te nemen, hoe kleiner de kamer hoe kleiner de tegel. Laat de tegel stroken met de stijl van je interieur, heb je en modern interieur dan is het niet gepast om een landelijke tegel op de vloer te leggen. Dit geldt ook andersom, klassieke meubels en zeer moderne hoogglans strakke tegels passen niet bij elkaar.

Een natuurlijke vloer

Vloertegels

Houd je niet van een strakke vloer maar wel van een natuurlijke uitstraling, dan is een vloer van natuursteen vloertegels waarschijnlijk geschikt voor jouw woning. Het uiterlijk van de tegel is uniek, omdat deze bestaat uit natuurlijke materialen is de structuur en het formaat nooit gelijk. Bij totaaltegel.nl kun je terecht voor natuursteen tegels, bewerkt en onbewerkt. De bewerkte versie kan bestaan uit geborstelde of gepolijste tegels, in de showroom zijn alle soorten bewerkingen te zien.