Kwaliteit van kunstplanten en bloemen

2 min gelezen
maxifleur

De bladeren van kunstplanten zijn een essentieel onderdeel die de uitstraling bepalen. Zijn de bladeren niet realistisch dan zal de plant of boom niet op een echte lijken. De planten en bloemen bij Maxifleur zijn stuk voor stuk niet van te onderscheiden van echt. Door het gebruik van kwalitatief goede materialen geven zij de sfeer die je van een plant of bloem verwacht. Want niet alleen groene planten worden verkocht, ook planten met mooie gekleurde bloemen zitten in het assortiment.

maxifleur

De kleuring van het blad bepaalt ook hoe groen je plant of boom is, hierbij is er ook verschil tussen binnen en buiten gebruik. Er zijn zelfs bladeren die zijn bewerkt met een coating om de planten brandvertragend te maken. De kleuren die gebruikt zijn, zijn toegepast met diepe kleuring zodat je er na jaren nog plezier van hebt. Bij mindere kwaliteit kunstplanten komt er na verloop van tijd een blauwe gloed, hierdoor oogt de plant niet zoals een echte plant.

Afvallende bladeren

maxifleur

Het is natuurlijk ook belangrijk dat je niet te veel te maken krijgt met bladeren die van een boom afvallen. De verlijming is daarom een zeer belangrijk punt, als er af en toe een blaadje afvalt is er niet aan de hand. Echter slechte verlijmde bladeren vallen snel op de grond, hierdoor is je boom snel kaal. Bij de bomen van Maxifleur zijn de bladeren zeer goed verlijmd, hierdoor zal er geen blad afvallen en de boom mooi vol blijven. Dit in combinatie met de prachtige kleur heb je lange tijd plezier van een boom die net echt is.