Mogelijkheden van een laadpaal bij jouw woning

2 min gelezen
Mogelijkheden van een laadpaal bij jouw woning

Ontdek de mogelijkheden van een laadpaal bij jouw woning

Steeds meer mensen kiezen voor een laadpaal bij hun woning. Ben jij de volgende? We snappen dat een laadpaal kopen geen kleine uitgave is. En ook geen gemakkelijke. Er is namelijk heel veel keuze en er zijn verschillende opties. Daarom helpen we je een handje. In dit blog vertellen we meer over de mogelijkheden van een laadpaal bij jouw woning, zodat je een geschikte laadpaal voor bij jou thuis kunt uitkiezen.

Ruime keuze uit laadpalen

Laadpalen voor jouw woning zijn van verschillende merken verkrijgbaar. Zo zijn er:
  • Alfen laadpalen
  • Blue Current laadpalen
  • Easee laadpalen
  • Evbox laadpalen
  • Newmotion laadpalen
  • Wallbox laadpalen
  • Webasto laadpalen
  • Zappi laadpalen
Al deze merken laadpalen hebben weer verschillende modellen. Dat maakt de keuze misschien lastig, maar door de vele mogelijkheden weet je wel zeker dat er een laadpaal is die geschikt is voor jouw woning. Hoe je erachter komt welke laadpaal geschikt is voor jouw woning, is door naar een specialist in laadpalen te gaan. Je schetst hier jouw situatie en behoeften en de specialist geeft je vervolgens deskundig advies over de juiste laadpaal voor jouw woning.

Verschillende opties voor de installatie

Omdat er verschillende modellen laadpalen voor jouw woning zijn, zijn er ook verschillende opties voor de installatie van de laadpalen. Dat is natuurlijk logisch. Als een model bijvoorbeeld maximaal 17KW kan opladen, zal de elektrische installatie voor de laadpaal anders gelegd moeten worden dan bij een model dat minder KW kan opladen. Gelukkig hoef jij je over de installatie van een laadpaal bij jouw woning geen zorgen te maken. Want ook hiervoor ga je naar een specialist in laadpalen.

Meer weten?

De mogelijkheden van een laadpaal bij jouw woning zijn dus enorm. Een specialist kan je verder helpen bij jouw zoektocht naar een geschikte laadpaal. Heb je nog vragen voor ons? Of opmerkingen over dit artikel? Laat dan gerust een berichtje voor ons achter via het contactformulier.

Meer verhalen