Perfect Matras, de webwinkel die je helpt slapen

2 min gelezen
Lekker slapen

Perfect Matras is gewoon geweldig! Wellicht klink ik misschien te enthousiast op dit moment. Maar vanaf het moment dat ik mocht slapen op het bij hen besteld matras weet ik het zeker. Voorheen kocht ik namelijk altijd de wat goedkopere versie. Echter kwam ik er na een paar maanden al achter dat dit geen goede matras was. De nachten werden met de dag korter en in de ochtend was ik niet uitgerust genoeg. Daar baalde ik behoorlijk van. Zodoende heb ik er vorige week voor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een matras die wel lekker ligt. Die overigens ook nog eens lekker blijft liggen!

Perfect Matras

Perfect Matras heeft het!

Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik meerdere bedrijven tegen. Alleen op de website van Perfect Matras ben ik gebleven. Dit omdat de kosten aan de lage kant zijn en het assortiment erg groot is. Bovendien wordt het ook nog eens bij je thuis bezorgd. Je hoeft er dus niet de deur voor uit!

Bestelling geplaatst

Aangezien ik snel mijn nachtrust terug wilde krijgen, ben ik gaan bestellen. Een aantal vrienden van mijn hadden de pocketvering matras en deze wilde ik dus ook bestellen. Ik hoorde hen alleen maar positief erover spreken. Zo was het maken van een keuze voor mij wat makkelijker. Mijn bestelling had ik geplaatst en de bevestiging hiervan kreeg ik in de mail.

Lekker slapen

De volgende middag ging mijn deurbel. Ikzelf verwachte geen visite, dus dat was vreemd. Tot mijn verbazing stond mijn matras voor de deur,  gereed om naar binnen getild te worden. Ik had het nooit verwacht dat zij dit zo onwijs snel weten te leveren. Mijn complimenten daarvoor! Het matras werd netjes op de slaapkamer gelegd en ik kreeg het advies om het even te laten rusten. Stiekem ben ik wel even gaan liggen hoor, alleen maar om te testen hoe dat het ligt.

Meer verhalen