Satijnen dekbedovertrek bij Smulders Textiel

2 min gelezen
dekbedovertrek

Een Satijnen dekbedovertrek kun je bestellen op de website van Smulders Textiel. Dit gaat heel eenvoudig. Je kan heel simpel op materiaal filteren en zo alle satijnen dekbedovertrekken vinden. Je kan verder ook op kleur, grootte, prijs, hoeveelheid personen en merk sorteren. Smulders Textiel heeft naast dekbedovertrekken nog veel meer op de website staan. Ze hebben alles wat je zoekt voor een bed behalve het matras. Ze hebben matrasbeschermers, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, hoofdkussens, kussenslopen, spreien en dekens, artikelen voor de feestdagen, speciale collecties voor kinderen, sierkussens, strandlakens en keukentextiel. Dit is een hele waslijst aan artikelen. Deze kan je heel eenvoudig kijken op de website of er wat voor je tussenzit.

satijnen dekbedovertrek

Hoe is het allemaal begonnen

Om van rondrijden in een karretje door de stad naar satijnen dekbedovertrekken op internet is een hele weg waar vele jaren overheen zijn gegaan. Het begon als een karretje die rondreed door de stad die lakens en dekbedovertrekken verkocht aan huis. Door de jaren heen en 4 generaties later zijn ze uitgegroeid tot 1 van de grootste in Nederland en verkopen ze vanaf een website, waar ze ondertussen alleen onder dekbedovertrekken al 2865 verschillende opties hebben. Nu zijn de kinderen van de kleinkinderen aan de slag om Smulders Textiel tot een nog groter succes te brengen.

Bed

De klantenservice zit erg goed in elkaar

De klantenservice is erg goed. De mensen van Smulders Textiel hebben mensen zitten die gespecialiseerd zijn in de klantenservice en het helpen van klanten. De mensen achter de telefoon kunnen je goed helpen met alle zaken die met het bedrijf te maken hebben. Dit kan zijn het bestellen of het retourneren van een product. Ze kunnen je ook advies geven over de stof die het handigst is voor jou of welke grootte je moet hebben.