Seniorenhulp: Oplevering huurwoning

1 min gelezen

Afgelopen maand wilden mijn ouders verhuizen naar een relatief kleinere en goedkopere huurwoning. Er was echter een groot probleem de verhuurder van mijn ouders oude woning was erg lastig. Hij wilde namelijk dat de gehele woning compleet ontruimd werd en er moest voldaan worden aan al de gestelde eisen door de makelaar. Mijn ouders konden zelf niet voldoen aan al deze eisen. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een mogelijke oplossing om alsnog te voldoen aan de gestelde eisen. Uiteindelijk belandde ik via het internet dus op de website van Seniorenhulp.

Seniorenhulp is een erkend bedrijf en gespecialiseerd op het gebied van een nette oplevering huurwoning. Zie hieronder alle diensten die worden verleend door deze aanbieder tijdens een nette oplevering huurwoning:

  1. De selectie en transport van bruikbare goederen
  2. Het afvoeren van onbruikbare goederen
  3. Verwijderen van vloerbedekkingen, tapijt en laminaat
  4. Schoonmaakwerkzaamheden aan het toilet, badkamer en dergelijke
  5. Het demonteren van niet originele zaken( denk aan schroeven, lampen en gordijnen)
  6. Uitvoering van herstelwerkzaamheden

Oplevering huurwoning

Seniorenhulp is geweldig

Na het zien van deze informatie nam ik het besluit om Seniorenhulp in te huren! Het is achteraf gezien dan ook een goede keuze gebleken want de gehele woning is keurig ontruimd. Er is voldaan aan alle eisen die waren opgesteld door de makelaar/verhuurder.

Wanneer u problemen heeft met de verhuurder, makelaar en/of woningbouw? Dan raad ik het u aan om gebruik te maken van Seniorenhulp. Zij hebben vakkundig personeel in dienst die ervoor zorgen dat er wordt voldaan aan de opgesteld eisen!

Seniorenhulp