Somfy motor kopen

1 min gelezen
Somfy motor

Een Somfy motor kopen voor de zonwering is mogelijk bij Sunstyle Zonwering. Het is daarom erg belangrijk om het juiste model te kiezen, want elke buismotor heeft zo zijn eigen eigenschappen. Zo moet je er rekening mee houden dat de afmeting van een rolluik van invloed kan zijn. Mocht deze groot zijn dan is er meer kracht voor nodig om deze omhoog te zetten of naar beneden. Mocht je er niet uitkomen welk model het beste bij jouw zonwering zal passen dan is het mogelijk om hier deskundig advies aan te vragen.

Somfy motor

Online een Somfy motor kopen

Het merk Somfy komt van een Frans bedrijf die al meer dan 50 jaar bestaat. Een zeer goed merk en daarom krijg je ook 5 jaar garantie hierop. Sunstyle is een bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in zonweringen. Zij hebben een zeer groot assortiment van meer dan 1000 zonwering onderdelen op voorraad. Hier zijn dan ook deze buismotoren te bestellen. Wanneer je op zoek bent naar een bepaald onderdeel, dan is de kans groot dat dit hier te vinden is.

Een bestelling wordt over het algemeen binnen twee werkdagen al geleverd. Door het grote assortiment hoeft dit niet apart te worden besteld en hierdoor is het bestel proces veel sneller. Bestellingen met een totaal bedrag boven de €50,- worden geheel gratis verzonden. Bekijk deze website voor het enorme assortiment.