Tip: binnenhuis interieur

1 min gelezen

Afgelopen maand heb ik samen met mijn vriend een bedrijf gezocht wat ons kan ondersteunen met binnenhuis interieur. Toen we op internet aan het kijken waren kwamen we een aantal interessante bedrijven tegen die daarin gespecialiseerd zijn. Echter sprong er een bedrijf uit en dat was interieur oudenbosch. Het bedrijf doet aan binnenhuis interieur, interieur stylist en aan verkoopstyling. Ze zijn erg allround. Het fijne is ook dat ze eerst bij je thuis komen om te kijken wat er allemaal mogelijk is. portfolio

Toen ze bij ons thuis kwamen zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden. Daaruit bleek dat er ontzettend veel mogelijk was met onze woonkamer. Aangezien we dat graag wilde verbouwen, stonden we daar zeker voor open. Ze had toen voor ons een tekening gemaakt, zodat wij konden zien wat waar kwam te staan. Op deze manier kregen wij een goed beeld van de woonkamer.

interieurUitstekende service

We hebben toen met het bedrijf gekeken wat we allemaal moesten bestellen. Ook dat was zo gedaan, aangezien hun genoeg connecties hebben. Uiteraard krijgt het bedrijf wel betaald voor de tekening en advies. Wat betreft de kosten zijn ze super voordelig en als je het vergelijkt met overige stylisten al helemaal. Het is daarom ook echt een aanrader om advies te vragen bij dit bedrijf. Ze zijn telefonisch bereikbaar en via de mail. Bekijk de website voor meer informatie. Ze staan je graag te woord.