VvE diensten van VT2000

1 min gelezen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het beheer van een appartementencomplex? Vanuit ons kantoor in Den Haag besturen en beheren wij een groot aantal VvE’s. Dit doen wij met een vast en gemotiveerd team van specialisten die die jarenlange ervaring hebben met VvE beheer. In de tien jaar dat VT200 inmiddels bestaat, is er veel expertise opgebouwd met alle aspecten van VvE beheer- en bestuur.

Wat valt er onder VvE beheer

Natuurlijk bent u dan benieuwd wat we allemaal voor u kunnen betekenen. Hieronder vindt u een lijstje van de verschillende aspecten die u kunt uitbesteden. Een aantal diensten zijn altijd inbegrepen bij ons beheer. Meestal wordt er echter een dienstenpakket op maat gemaakt voor uw appartementencomplex, dit is afhankelijk van de eisen en wensen en de situatie.

Wat we o.a. kunnen betekenen:

Algemene diensten; dit zijn de standaard diensten die eigenlijk voor iedere VvE van belang zijn. Dit omvat bijvoorbeeld het bijhouden van het register van leden en het bijwonen van de vergaderingen van eigenaren. Ook de correspondentie met de leden valt hieronder.

Financiële VvE diensten

Een ander belangrijk aspect is de administratie en het opstellen van de jaarrekeningen. Natuurlijk willen alle appartementen eigenaren wel weten waar het geld naar toe gaat en hoeveel loon en budget mensen en bedrijven krijgen van de VvE, dit komt allemaal nar voren tijdens de administratieve werkzaamheden.