Waar kunt u goed dubbel glas bestellen?

3 min gelezen

Voor een poos terug hebben wij besloten om onze garage om te bouwen naar een gastenverblijf. We hebben wel twee logeerkamers maar als wij visite krijgen van familie dan blijven ze vaak langer dan een dag of twee dagen. Dat heeft alles te maken met de afstand. Bovendien hebben wij ook familie in het buitenland die met enige regelmaat naar ons toe komen en dan is het gewoon heel fijn als er een eigen plek voor hen beschikbaar is. Zodra het mooie weer in aantocht is willen we starten met het verbouwen. De vergunningen en dergelijk zijn allemaal rond. Vorige maand hebben we definitief fiat gekregen van de gemeente. De aannemer die het voor ons gaat doen heeft alle tekeningen klaar en we hebben afgesproken dat wij zelf het glas gaan regelen voor de nieuwe kozijnen. Nu zullen we zo langzamerhand ons moeten gaan oriënteren waar we het dubbel glas willen bestellen, want heel binnenkort gaan we daadwerkelijk beginnen. De muren blijven zoals ze zijn, ze zullen alleen van extra isolatie worden voorzien en daarna zijn de kozijnen en het glas als een van de eerste zaken aan de beurt. We zijn op het internet gaan zoeken naar ‘dubbel glas bestellen’. Dit leerde ons dat er best veel verschil zit tussen de diverse glasleveranciers, zeker prijstechnisch gezien. Na een aantal avonden het internet afgestruind te hebben kwamen we op de site glasgigant.nl terecht. Deze site sprak ons beide erg aan door het ruime assortiment en de vele informatie op de site. Dit zou de glasleverancier worden waar wij het dubbel glas gaan bestellen. De volgende dag hebben we contact opgenomen en uitgelegd waar we naar op zoek zijn en dat het om nieuwe kozijnen gaat waar we het dubbel glas voor willen bestellen. Het was geen enkel probleem om het dubbel glas via hun te bestellen en de maten waren ook prima. Nu alles helder is gaan we het dubbel glas bestellen. Nu het dubbel glas bestellen geregeld is, kunnen we straks zonder zorgen van start. Zonder deze site was het ons niet gelukt om op korte termijn glas te bestellen.

Dit is de site waar u zijn moet als u bijvoorbeeld dubbel glas wilt bestellen

Om glas voor de juiste prijs te bestellen maar waar de service ook goed is, is een klusje waar je even voor moet gaan zitten maar dat loont dan ook. Wij zijn erg blij dat we deze site gevonden hebben en zij het voor ons mogelijk hebben gemaakt dat we alles konden bestellen in de voor ons goede maten.

Wilt u ook iets bestellen?

Dankzij de website glasgigant.nl, hebben wij onze garage rondom van nieuwe ramen kunnen voorzien. Wij zijn dan ook uiterst tevreden over deze site omdat:

  • Zij ons uitstekend hebben geadviseerd.
  • Zij ons een eerlijke offerte hebben aangeboden.
  • Zij een prima service verlenen.

Mocht u op de een of andere manier een keer glas moeten bestellen, dan kunnen wij u deze site van harte aanbevelen. Neem een kijkje en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden. Ik hoop dat u hier goed zult slagen.