Waar rekening mee houden bij een diamond painting bestellen?

3 min gelezen
diamond painting bestellen

Ga je een diamond painting bestellen? Heb je dit bovendien nog nooit eerder gedaan waardoor je eigenlijk een sprong in het diepe waagt? In dat geval is het altijd interessant om te weten waar je precies rekening mee dient te houden. Een diamond painting bestellen hoeft in de praktijk helemaal niet moeilijk te zijn, integendeel. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat het altijd interessant is om met een aantal zaken rekening te houden. Ontvang je bijvoorbeeld bij het bestellen van een diamond painting pakket wel echt alles waar je behoefte aan hebt? We zochten het speciaal voor jou uit en hebben onze bevindingen hieronder op een rijtje gezet! 

  1. Welke diamond painting wil je precies bestellen?

In eerste instantie moet je voor jezelf bepalen welk type van diamond painting je nu graag precies wil bestellen. Op dit vlak wordt er een onderscheid gemaakt tussen:

  1. Een standaard diamond painting met een standaard thema; 
  2. Een op maat gemaakte diamond painting met bijvoorbeeld een eigen foto; 

Beide bovenstaande opties zijn uiteraard het overwegen waard. Voor welke van beide mogelijkheden je uiteindelijk zal kiezen is dan ook volledig aan jou. Wel dien je er rekening mee te houden dat een diamond painting eigen foto in de praktijk een stukje duurder kan uitvallen. Daarnaast spreekt het voor zich dat je hier ook altijd een mooie en voldoende kwalitatieve foto voor zal moeten gebruiken. 

  1. Wat is de inhoud van een diamond painting pakket precies?

Een diamond painting bestellen betekent dat je een pakket ontvangt waar in principe alles in is terug te vinden wat je nodig hebt. Dit betekent dat je uiteraard de beschikking krijgt over alle steentjes in de gewenste kleuren en uiteraard is er ook het canvas met speciale kleeflaag. Bij een diamond painting pakket bestellen ontvang je dus in principe alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te kunnen gaan… of toch bijna. Het is namelijk zo dat je voor het zo efficiënt mogelijk maken van een diamond painting in de praktijk ook nog behoefte kan hebben aan tal van andere zaken. Denk hierbij onder meer aan: 

  • Speciale verdeelbakjes om de steentjes in te sorteren; 
  • Een roller om de steentjes op je diamond painting extra goed aan te drukken; 
  • Een pincet om de verschillende steentjes zo optimaal mogelijk te kunnen plaatsen; 

Ondanks het feit dat de bovenstaande diamond painting accessoires op zich geen absolute must zijn zal je in de praktijk wel kunnen vaststellen dat ze ongelofelijk handig zijn. 

  1. Hoeveel kost een diamond painting bestellen?

De kosten die zijn verbonden aan een diamond painting bestellen zijn in de praktijk afhankelijk van verschillende factoren. Niet alleen is er het soort diamond painting, wat bovendien ook te denken van de afmetingen waar deze over beschikt? Des te groter de diamond painting, des te hoger natuurlijk ook de aankoopprijs zal komen te liggen. Let wel, in bepaalde gevallen is het een absolute vereiste om te kiezen voor een grote(re) diamond painting. Alleen op die manier kan je er dan ook zeker van zijn dat alle details zo optimaal mogelijk worden weergegeven.