Waar vind je Goede en Goedkope LED spots?

2 min gelezen

LED spots zijn de manier om jouw huis of kantoor te verlichten. LED spots zijn namelijk op alle fronten beter dan andere alternatieven. Dat is natuurlijk fijn, maar je wil wel dat dit betaalbaar blijft. LED verlichting verdient zichzelf minimaal terug. De gemiddelde LED lamp verbruikt namelijk tot wel 20 keer minder stroom dan bijvoorbeeld een gloeilamp, en is daarmee de zuinigste lampensoort die op dit moment verkrijgbaar is. Daarnaast gaan ze tot wel 6 keer langer mee dan andere opties, ongeveer 40.000 branduren. Dit hoeveelheid geld die je bespaart aan elektriciteit met deze spots is dus genoeg om de investering eruit te halen.

Toch kan de prijs op het eerste gezicht wat duur lijken, ze zijn immers wel iets duurder dan een normale spaarlamp. Goedkope LED spots moeten dan wel hun beloofde levensduur en zuinigheid hebben. Euroledshop.nl garandeert de kwaliteit van de LED spots. Goedkope LED spots van topkwaliteit; Euroledshop.nl.

De beste LED spots voor de beste prijs

LED spots en LED lampen in het algemeen worden tegenwoordig heel veel gebruikt, dit zorgt ervoor dat er ook heel veel producenten zijn. Jammer genoeg leveren ze niet allemaal de kwaliteit die je zou mogen verwachten van LED lampen. Goedkope LED spots kunnen dus verraderlijk zijn.

Gelukkig weet je zeker dat de LED spots van Euroledshop.nl van de beste kwaliteit zijn. Door gebruik te maken van alleen de beste en industrie-leidende merken ben je gegarandeerd van een hoge kwaliteit. Dit is niet alleen iets dat in woord wordt gegeven. Goedkope LED spots van elk type krijgen minimaal 2 en soms zelf 3 jaar fabrieksgrarantie. Alle LED spots zijn grondig geïnspecteerd maar mocht het bijvoorbeeld gebeuren dat de bestelde lamp tijdens transport naar jouw huis beschadigd raakt, dan wordt dit vervangen tot wel 2 maanden na de constatering.

 

Goedkope LED spots voor ondernemers

Voor het inrichten van een kantoor of werkruimte zijn er een aantal geschikte LED spots. Vooral de inbouwspots zijn hier uitermate geschikt voor. Maar denk bijvoorbeeld ook aan noodverlichting en reclameborden verlichting.

Ben jij een ondernemer en wil jij investeren in duurzaamheid en een lage energierekening, dan heb je geluk. Je kan namelijk subsidie ontvangen voor LED lampen. Als ondernemer kom je namelijk misschien in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek. Het vervangen van de verlichting heeft dus dubbel voordeel: een lagere energierekening op langere termijn, en je betaalt ook nog eens minder inkomstenbelasting.