Waarom een Buzzy skelter kopen?

2 min gelezen
berg buzzy skelter

Je ziet ze vaak in het straat beeld. Skelters met hun zeer enthousiaste bestuurders . Leuk voor jong en oud om heerlijk door de buurt te crossen met vriendjes en vriendinnetjes. Voordat een skelter wordt aangeschaft wordt er vaak eerst gekeken welke soort skelter geschikt is.

De meest geschikte skelter kiezen

Skelters zijn er in alle soorten en maten. Bij Berg Buzzy skelter is het mogelijk om al een skelter voor de leeftijd van 2 jaar aan te schaffen, zolang je kind goed zelfstandig kan zitten en groter is dan 88 cm. Tot dat een kind rond de 14 jaar is, kan het op een skelter blijven rijden en spelen. De Berg Buzzy skelters zijn ontworpen voor kinderen tussen de 2 en 5 jaar oud. Omdat deze ook in verschillende kleuren te koop zijn, zijn ze ook voor meisjes aan te schaffen. Bij deze modellen is het mogelijk een stang te bevestigen zodat je op het begin mee kan helpen bij het skelteravontuur.

berg buzzy skelter

 Pas de skelter aan naar wens

Omdat ieder kind uniek is, is de mogelijkheid om de skelter aan te passen naar smaak. Heb je een echt meisje meisje dan is een roze skelter natuurlijk perfect. Voor de stoere jongens , of meisjes kun je zelfs kiezen voor een echte muziek skelter door middel van de Buzzy Beatz. Heb je een echte kleine helper dan is het mogelijk om een aanhanger aan de skelter te bevestigen. Deze kun je vullen met wat lichte spullen voor bijvoorbeeld in de tuin.

 Veiligheid voor alles

Doordat de Buzzy is uitgerust met vier lekvrije schuimbanden ligt de skelter zeer stabiel op de weg. Dit zorgt voor extra veiligheid voor het kind. Het schokken, wat wellicht voor kan komen op de weg, wordt verzacht door een schommelas. Heel fijn voor een lichaam wat in de groei is. Het systeem wat er voor zorgt dat de trappers direct aan het frame verbonden zijn zorgt voor het veilig trappen van de skelter. Hierdoor kost het de jonge kinderen minder moeite om de skelter vooruit te krijgen. Het verstelbare stuur en stoel zorgt voor langer plezier van de skelter. Deze zijn te verstellen als het kind weer iets groter gegroeid is. Dit gebeurd in de eerste jaren enorm snel. Ook hier is dus goed aan gedacht bij het ontwerpen van de Berg Buzzy skelters.

Meer verhalen