Windowdeco raamfolie is echt leuk!

1 min gelezen

 

 

Afgelopen maand is mijn zoon tien jaar geworden. Alweer tien jaar de tijd vliegt echt voorbij. Natuurlijk wilde wij dit dan ook uitgebreid gaan vieren! Het huis moest ook leuk versierd worden. Ik wilde een keer iets extra’s dan alleen slingers en ballonnen. Ik wilde een speciale versiering, en ik ging dan ook zoeken op het internet naar iets leuk. Tegenwoordig is alles te vinden op het internet, vandaar dat ik hier ben gaan gaan zoeken. En natuurlijk vond ik de versiering dan ook op het internet. Ik kwam terecht op de website windowdeco.nl! Het is een website waar je windowdeco raamfolie kunt bestellen. Je kan een ontwerp kiezen, en die wordt dan gemaakt. Het onderwerp kun je dan gemakkellijk gaan plaatsen op het raam. Ik vond dit een leuk idee en nam contact op met windowdeco.nl. Ik vertelde hun over mijn zoons tiende verjaardag, en vroeg of ze iets leuks konden gaan ontwerpen. Hun hadden een ontwerp bedacht en ik ging akkoord. Ik bestelde een windowdeco raamfolie bij dit bedrijf!

Een top versiering!

Een dag voor mijn zoons verjaardag, werd de folie geleverd. Het ontwerp was prachtig en natuurlijk plaatste ik het meteen op ons raam. Het trok bij vele mensen de aandacht, en ik kreeg er veel complimentjes over. Het oogde prachtig en mijn zoon vond het super leuk. Wil jij een leuke versiering toevoegen aan je woning? Dan is windowdeco een echte aanrader!