Gun jouw kinderen ook een pingpongtafels outdoor

2 min gelezen

Goedemiddag allemaal, welkom. Fijn dat jullie weer te tijd vrij hebben genomen om een artikel van mij te lezen. Ik merk op dat ik de laatste tijd steeds meer bezoekers op mijn blogpagina krijg. Dit is natuurlijk goed nieuwe voor mij en voor jullie. Het geeft mij het gevoel dat jullie iets aan met adviezen en tips hebben.

mastheader_tekst_7

Natuurlijk heb ik er vandaag ook weer eentje, deze keer het onderwerp pingpongtafels outdoor. Voor diegene die niet weten wat pinpong betekent, dit is hetzelfde als tafeltennis. Dit is een populaire sport onder de jongeren. Ondanks dat veel kinderen hiervoor niet bij een club of team zitten, wordt het wel veel gespeeld. Dit thuis op van de inklapbare tafels. Wanneer het mooi weer is rol je deze naar buiten en kunnen die kinderen dit in de tuin doen. Hier wil ik het echter niet over hebben, wel over tafeltennis maar niet de inklapbare tafels.

Pingpongtafels_457

Betonnen outdoor pingpongtafel

naturel-betonnen-tennistafel-met-afgeronde-hoeken-lIk wil het in dit artikel graag hebben over pingpongtafels outdoor van beton. Deze zie je vaak in speeltuinen of veldjes. Deze zijn namelijk een stuk steviger en ook nog een vandalisme veilig. Ze zijn namelijk van stevig beton gemaakt waardoor ze niet kapot te krijgen zijn. Een firma dat hier in is gespecialiseerd is HeBlad. Zij leveren betonnen pingpongtafels aan zowel sportclub, gemeenten als particulier. Je kunt ze namelijk ook gewoon in de achtertuin zetten. Je hoeft ze in de winter dan ook niet naar binnen te rollen want het beton kan wel tegen slecht weer. Deze pingpongtafels outdoor zijn er in verschillende modellen. Zo heb je niet alleen de standaard rechthoekige, maar ook ronde. Om hier een beter beeld van te krijgen, kun je het beste even naar pingpongtafel.nl gaan.