Sierlijke muren in huis

2 min gelezen

Een kale witte muur in huis komt meestal niet zo heel gezellig over. Daarom is het leuk om wat muurdecoratie industrieel of wanddecoratie industrieel te plaatsen. Dit maakt de sfeer in huis gezelliger en geeft een meer huiselijk gevoel. Doordat er veel verschillende decoratie voor muren verkrijgbaar is, is er altijd wel iets te vinden wat bij jou en de stijl van jouw huis past. 

Verschillende soorten decoratie aan de muur

Wanddecoratie kun je vinden in verschillende soorten materialen, waardoor je de stijl van je huis in de decoratie terug kan laten komen. Zo kun je kiezen voor hout, canvas of modern metaal. Ook zijn er verschillende soorten grootte van decoratie verkrijgbaar, waardoor je voor elke muur wel wat kunt vinden. Zelf decoratie in 3D is mogelijk. Wanddecoratie kan ook samengaan met functionaliteit door het plaatsen van een wandkapstok of wandspiegel. Wie wil dat nou niet, mooie decoratie die ook nog eens functioneel is!

Een klok aan de muur

Je kunt ervoor kiezen om een gave wandklok aan de muur te hangen. Hiermee kun je gelijk zien hoe laat het is. Vroeger was een wandklok vooral functioneel, maar tegenwoordig zijn er vele klokken verkrijgbaar in verschillende stijlen. Een grote wandklok is daarom tegenwoordig perfect aan te passen op de stijl van het huis en de rest van de inrichting. De wandklok zorgt bijvoorbeeld voor een authentieke en karakteristieke uitstraling. Bij sommige industriële klokken is zelfs het uurwerk zichtbaar wat meer zorgt voor meer beweging in de klok. Ga jij liever voor een tijdloze klok dan is de vintage klok een juiste keuze. Een vintage klok heeft een klassieke authentieke uitstraling die ervoor kan zorgen dat je huis wat meer karakter uitstraalt. De klokken zijn er vaak in verschillende grootte, waardoor je zelf kan bepalen hoe opvallend de klok mag zijn.