BIO Ethanol haarden

2 min gelezen
BIO Ethanol haarden

Fire in a bio fireplace working on ethanol fuel mounted on the wall.

Haal meer sfeer in huis met BIO Ethanol haarden

Een huis wordt pas echt een thuis als er sfeer in zit. Dat bereik je met het toevoegen van kleur, een stijlvol interieur en natuurlijk met een haard. Een haard geeft jouw woonkamer een warme sfeer. Zo wordt jouw woonkamer een plek waar je optimaal tot rust kunt komen na een lange en stressvolle dag, maar ook een plek waar je romantisch samen met je geliefde kunt doorbrengen. Als je een haard wil, raden wij je aan om te kiezen voor een BIO Ethanol haard. Waarom? Dat lees je in dit blog.

Wat zijn BIO Ethanol haarden?

BIO Ethanol haarden zijn een uitstekend alternatief voor haarden op gas of hout. Bio-ethanol is namelijk een schone brandstof. Voor de schoonste verbranding kun je het beste BIO Ethanol gebruiken met een alcoholpercentage tussen de 95% en 97,5%. Bovendien is BIO Ethanol ook een licht ontvlambare brandstof. Ga dus altijd voorzichtig met deze vloeistof om. Of kies voor veilig en ga voor een elektronische en op afstand bedienbare BIO Ethanol haard met automatische ontsteking en beveiligingssensors.

Geen rookoverlast of reuk

Het is volkomen te begrijpen dat de moderne BIO Ethanol haarden een ware concurrent zijn van de gashaard, houtkachel en elektrische kachel. Met een BIO Ethanol haard heb je geen rookoverlast en reuk van hout stoken! Zorg er wel voor dat je goede kwaliteit BIO Ethanol gebruikt, want anders kan de BIO Ethanol gaan stinken en veel roet uitstoten.

In ieder huis geschikt

In iedere woning kan een BIO Ethanol haard geplaatst worden. De haard heeft namelijk geen rookkanaal of schoorsteen nodig. Elektriciteit en zuurstof is genoeg. Dus of je nu op het platteland woont of in de stad, in een huis of in een appartement, met een BIO Ethanol haard zorg je eenvoudig voor meer sfeer. Zelfs in een bedrijfspand! Want ook daar is een milieuvriendelijke sfeerhaard zonder afvoerkanaal zeker niet misplaatst. Wonen wordt ook leuker met vloerverwarming. Lees hier welke soorten vloerverwarming er zijn en kom erachter welk type het beste bij je past.