Creatief in je huis!

2 min gelezen

Het interieur in jouw huis heeft veel invloed op hoe jij je voelt wanneer je thuis bent. Van kleuren tot meubels, het kan allemaal effect hebben over hoe jij in je vel zit op dat moment. Gelukkig is er veel mogelijk wat betreft interieur. Zo zijn er veel meubelen die niet snel in een huis worden geplaatst, terwijl dit juist voor zo’n leuke look kan zorgen! Lees verder als je wilt weten wat voor soort meubelen dit zijn.

Kluisjes

Iedereen kent ze wel, de kluisjes van school of de kantine op werk. Ze staan vaak in rijen naast elkaar en je wordt overweldigt door de verschillende kleuren of juist het gebrek aan kleur. Laat het nou net zo zijn dat deze lockers heel leuk kunnen zijn voor in jouw huis. Natuurlijk zeggen we niet dat je een hele rij aan kluisjes moet plaatsen, maar hoe leuk zou het zijn als jij van die leuke gekleurde of retro kluisjes in je woonkamer hebt staan? Je kunt ze heel leuk gebruiken als een scheiding van ruimtes en tegelijkertijd voor het opbergen van spullen. Je kunt ze ook nog eens heel makkelijk verven zodat ze mooi aansluiten bij jouw interieur. Echt een aanrader dus!

Schrootmateriaal

Schroot heeft misschien een wat nare lading, maar dat is nergens voor nodig! Je kunt namelijk super veel met stukken metaal of hout die je zou van de schroot haalt. Je kunt zelfs hele stukken auto gebruiken voor jouw bedframe of bank! Ook kun je kleinere stukken metaal of hout gebruiken als accessoires voor bijvoorbeeld aan de muur of voor in de kast. Je kunt het zo gek niet verzinnen! Het voordeel is namelijk dat je het best gemakkelijk kunt oppoetsen zodat je er echt iets moois van kunt maken. Schrijf schroot dus niet meteen af!

Stellingkasten

Stellingkasten zie je eigenlijk vooral in magazijnen en garages. Maar wist jij dat deze metalen kasten ook heel leuk kunnen staan in jouw woonruimte? Je kunt ze namelijk heel leuk aankleden met trendy items en lichtjes. Denk bijvoorbeeld aan een lichtketting die je over de omtrek van de kast kunt trekken. Ook in de keuken kun je er bijvoorbeeld allemaal kruiden inzetten en spatels aan hangen. Er is heel veel mee mogelijk en het ziet er ook nog eens super stijlvol uit! Ben je dus op zoek naar een leuke kast? Kijk dan eens naar stellingkasten, en kijk of je het wat vindt!