Duplexnagels: de oplossing voor tijdelijke bevestiging

2 min gelezen

Ben je op zoek naar tijdelijke oplossingen in jouw woning door middel van duplexnagels? Stop dan direct met zoeken en ga naar Bevestigingsexpert.nl. Hier vind je alle nagels die je nodig hebt om jouw tijdelijke betonbekistingen te maken. Dit bevestigingsmateriaal zorgt ervoor dat alle planken worden aangetrokken door de eerste kop, waarna je de nagel ook weer eenvoudig eruit kunt halen zonder hierbij de planken te beschadigen. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om een tijdelijke oplossing bij het verbouwen te hebben en kun je alle herstelwerkzaamheden uitvoeren. 

Met duplexnagels blijven jouw planken onbeschadigd

Maar hoe werken duplexnagels dan? Deze nagels bestaan uit twee koppen. De eerste kop zorgt ervoor dat de materialen aan elkaar bevestigd worden, de tweede kop blijft deels uitsteken, waardoor je deze er door middel van een klauwhamer weer uit kunt trekken. Door de uitsparing tussen de twee koppen blijven de planken intact en hoef je je geen zorgen te maken dat jouw planken onbruikbaar worden en er een extra kostenpost bij komt tijdens jouw verbouwing. Daarom worden deze nagels ook vaak toegepast bij verschillende werkzaamheden. 

De hoogwaardige kwaliteit duplexnagels van Bevestigingsexpert.nl komen in verschillende formaten. Zo heb je niet alleen de 2 diameters met een millimeter van 2,8 en 3,4, maar ook verschil in lengte. In combinatie met de platte kop en het blanke staal kun je hier alle kanten mee op en heb je altijd de mogelijkheid om jouw verbouwing eenvoudiger te maken. Dankzij de snelle levering van het bedrijf hoef je nooit meer lang te wachten om jouw werkzaamheden te hervatten en kun je de nagels blijven gebruiken wanneer dit nodig is.