Huur hier een groenafval container!

1 min gelezen

De hoogste tijd om het onkruid te verwijderen in de tuin. Planten te verruilen voor nieuwe exemplaren en niet te vergeten de boom te snoeien zodat hij in de zomer weer mag stralen! Dit betekent ook meteen dat er een groenafval container klaar moet staan om het afval hierin te verwerken. Alleen rest dan nog wel de vraag welke afmeting je nodig zult hebben en waar je dit kunt huren!

Als eerste is het belangrijk om te weten wat er precies afgevoerd moet worden. Ben jij die vervelende boom in de tuin bijvoorbeeld zat en wil je graag zien dat die wordt verwijderd? Denk dan goed over de afmeting van de container die je gaat huren! 

groenafval container

Voor 12 uur huren is diezelfde dag klussen

Wil jij niets liever dan vandaag nog een groenafval container op locatie hebben? Zorg dan dat jij voor 12 uur in de middag een bestelling hebt geplaatst op de website van Matongroep.nl! Vervolgens zullen zij er met plezier voor zorgen dat het diezelfde dag nog op locatie wordt geplaatst. Is de container vol? Geef dan even een seintje en zei komen het weer met plezier ophalen bij je! Hier hoef jij verder niks voor te doen aangezien zij hier een speciale vrachtwagen voor hebben wat de container erop takelt. Heerlijk om te weten dat jij het groenafval direct in de container kunt deponeren toch?